Bygdegården
Bärfendals Bygdegård är en anläggning perfekt lämpad för alla typer av festligheter, aktiviteter och sammankomster både inom och utomhus t.ex. Födelsedagar, Studentexamen, Jubileer, Föredrag, Sammanträden och Konferenser. Bygdegården ligger på promenadavstånd från Bärfendals vackra kyrka från 1100-talet och används därför med fördel för sammankomster i samband med Dop, Bröllop, Konfirmation och Begravning.
Huvudbyggnaden:
Allmänt
Byggnaden är handikappsanpassad med ramp och handikapptoalett. Salarna är försedda med hörslinga. Vidare finns Ljudanläggning och möjlighet for fibermatad bredbandsuppkoppling 100/100 via wifi.
De båda samlingssalarna gränsar intill varandra med en stor öppning, som kan stängas med en ljudisolerad vikvägg. Se PLANLÖSNING
I trädgården, som även är en rastplats för genomresande, finns sittplatser vackert placerade vid den förbipasserande Tvärån.
En parkering får ca 30 bilar finns i direkt anslutning till huvudbyggnaden och ytterligare ca 20 platser 2 min promenad därifrån.

Stora salen är på ca 50 kvm och har tre stora fönster mot söder och en upphöjd belyst scen.
Salen kan möbleras med stolar och bord i olika varianter för olika typer av dukningar för upp till 60 personer. Alternativt kan möbleras för föredrag med ca 100 åhörare.
I denna salen finns videoprojektor och filmduk.

Lilla Salen är på ca 40 kvm är normalt möblerad som kafé med 36 sittplatser, men kan utökas till 50 personer.
Här kan man enkelt arrangera om för arbeta

Serverings-/Grupprummet ligger i direkt anslutning till köket och är lämpligt att använda för uppdukning av buffé, men kan även nyttjas som ett avskilt grupparbetsrum.

Köket är modernt inrett med fullständig utrustning

Förutom handikapptoaletten finns ytterligare två toaletter varav den ena är utrustad med dusch.